Censo de establecementos alimentarios

DEFINICIÓN:

Este indicador expresa o número de establecementos e empresas alimentarias de Galicia que están inscritos nos rexistros oficiais (REGASA - Rexistro Galego Sanitario de Empresas Alimentarios e Alimentos; RGSEAA – Registro General Sanitario de Empresas Alimentarias y Alimentos).

OBXECTIVO XERAL:

Dispor dun censo actualizado de establecementos e empresas alimentarias de Galicia que permita realizar unha programación axeitada das actividades de control oficial.

MARCO:

Plan de control da cadea alimentaria en Galicia, no ámbito das competencias da Consellería de Sanidade.

Este plan galego enmárcase dentro do Plan Nacional de Control Oficial da Cadea Alimentaria 2021-2025 (PNCOCA).

LINK:

Plan_de_Control_da_Cadea_Alimentaria_en_Galicia.pdf (sergas.es)

pncoca_2021_2025_v3.pdf (consumo.gob.es)

Datos e Recursos

Información adicional

Información adicional
Campo Valor
Categoría(s) Saúde
Frecuencia de actualización Anual
Idioma(s) Galego
Cobertura xeográfica Galicia
Cobertura temporal
  • Dende 01/01/2022 ata 31/12/2024
Acceso a Metadatos API (JSON) Descargar RDF