Número de unidades de control programadas (Inspección)

DEFINICIÓN:

Número de unidades de control (Inspeccións) a realizar anualmente nos establecementos alimentarios de Galicia.

Os criterios para establecer a planificación veñen establecidos no Plan Nacional de Control Oficial da Cadea Alimentaria 2021-2025 (PNCOCA) e no documento de "Planificación das actividades de control oficial da cadea alimentaria en Galicia".

A periodicidade establécese en base á clasificación de risco do establecemento (Documento de orientación para la clasificación de los establecimientos alimentarios en base al riesgo en el marco del PNCOCA 2021-2025", aprobado na Comisión Institucional da AESAN do 17/12/2021)."

MARCO:

Plan de control da cadea alimentaria en Galicia, no ámbito das competencias da Consellería de Sanidade.

Este plan galego enmárcase dentro do Plan Nacional de Control Oficial da Cadea Alimentaria 2021-2025 (PNCOCA).

LINK:

Plan_de_Control_da_Cadea_Alimentaria_en_Galicia.pdf (sergas.es)

pncoca_2021_2025_v3.pdf (consumo.gob.es)

Datos e Recursos

Información adicional

Información adicional
Campo Valor
Categoría(s) Saúde
Frecuencia de actualización Anual
Idioma(s) Galego
Cobertura xeográfica Galicia
Cobertura temporal
  • Dende 01/01/2016 ata 31/12/2024
Acceso a Metadatos API (JSON) Descargar RDF